ΡΙΖΟΓΑΛΟ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ



Ριζόγαλο, γλυκάκι παραδοσιακό, ελαφρύ, γρήγορα, νόστιμο και κυρίως  ευκολάκι ... 



Υλικα

100 γρ. corn flour ή ριζάλευρο
1 κοταλιά της σούπας  ρύζι νυχάκι ή γλασέ
5 φλυτζάνια γάλα
1 φλυτζάνι ζάχαρη

Η δοσολογία είναι για πέντε μπολάκια


Παρασκευή

Βράζουμε με λίγο νερό το ρύζι για 5΄
Προσθέτουμε το γάλα τη ζάχαρη και το σιγά σιγά το corn flour και ανακατεύουμε συνεχώς - για να μην κολήσει - μέχρι να δέσει η κρέμα

Το αδειάζουμε σε μπολάκια και πασπαλίζουμε με κανέλα 

Τρώγεται ζεστό, αλλά και κρύο και είναι υπέροχο


Συνταγές :  dnz 
(εύκολες και γρήγορες για να μην περνάμε όλη τη μέρα μας στην κουζίνα)




Στείλτε μας κι εσείς τις  δικές σας συνταγές, με μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook  ΕΔΩ  






Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ