ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΝ ΑΝΑΜΕΙΞΕΤΕ ΤΗΝ COCA COLA ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ

Σύνδεσμος ενσωματωμένης εικόνας
Πρόκειται για μια αντίδραση του φωσφορικού οξέος που περιέχεται στην κόκα κόλα με το γάλα. Τα μόρια του φωσφορικού οξέος  προσδίδουν στο γάλα  περισσότερη πυκνότητα και το διαχωρίζουν, ενώ το υπόλοιπο υγρό  τώρα είναι ελαφρύτερο και επιπλέει στην κορυφή. Η στερεά ύλη είναι βασικά γάλα που έχει πήξει με την προσθήκη της πιο όξινης σόδας.





Και τα δύο στοιχεία είναι όξινα, αλλά Coca-Cola περισσότερο. Σε γενικές γραμμές, η Coca-Cola έχει ένα ρΗ από 2,5 έως 4,5 οπουδήποτε λόγω του περιεχομένου Φωσφορικό Οξύ όπου το γάλα έχει μια κανονική ρΗ γύρω στο 6,7 (σχεδόν ουδέτερο, το γάλα που είναι στην περιοχή βάσης είναι συνήθως μαστιτικά).


Υπάρχουν κάποιες μελέτες που να δείχνουν ότι, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε φωσφορικό οξύ τα περισσότερα αναψυκτικά μπορεί να βοηθήσουν στην αύξηση της πιθανότητας ότι ένα άτομο θα αναπτύξει οστεοπόρωση εάν δεν παίρνει αρκετό ασβέστιο στη διατροφή του.
 Η Coca-Cola Τρία κάνει  ως  ένα εξαιρετικό καθαριστικό οικιακής χρήσης - αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να πάρει μακρυά τις μουτζούρες   από τις πένες και να χρησιμοποιηθεί για την απολίπανση των κινητήρων των αυτοκινήτων. 


Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ