ΑΥΓΟ



Το λεύκωμα όπως ονομάζεται αποτελεί ένα διατροφικό όπλο υψηλής ποιότητας προσφέροντας ουσιαστικά καθαρή πρωτεΐνη. Εάν μιλήσουμε με νούμερα έχουμε 12% καθαρή πρωτεΐνη, 0,25% λίπος, 0,7 υδατάνθρακες και μικρές ποσότητες λεκιθίνης, χοληστερόλης, βιταμινών Β και ενζύμων




Egg Whites



ΑΣΠΡΑΔΙ ΑΥΓΟΥ

Το ασπράδι του αυγού είναι πλούσιο σε πολλές βασικές βιταμίνες και ανόργανα συστατικά που μπορούν να βοηθήσουν να βελτιώσουν τη γενική υγεία σας. Τα ασπράδια των αυγών προσφέρουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, χαμηλά επίπεδα καλίου, φωσφόρου και χαμηλά, και να περιέχει άφθονο σίδηρο για να κρατήσει τα νεφρά στην κορυφαία μορφή. Δεν περιέχουν σχεδόν καθόλου λίπος, και ηπεριεκτικότητά τους  σε υδατάνθρακες  είναι στην πραγματικότητα λιγότερο από 1%. Τα ασπράδια των αυγών μπορούν να γίνουν  ομελέτες, ή να προστεθούν σε  άλλα φαγητά για μια υγιή διατροφική ώθηση.








Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ