ΑΣΠΡΑΔΙ ΑΥΓΟΥ
Το ασπράδι του αυγού είναι πλούσιο σε πολλές βασικές βιταμίνες και ανόργανα συστατικά που μπορούν να βοηθήσουν να βελτιώσουν τη γενική υγεία σας. Τα ασπράδια των αυγών προσφέρουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, χαμηλά επίπεδα καλίου, φωσφόρου και χαμηλά, και να περιέχει άφθονο σίδηρο για να κρατήσει τα νεφρά στην κορυφαία μορφή. Δεν περιέχουν σχεδόν καθόλου λίπος, και ηπεριεκτικότητά τους σε υδατάνθρακες είναι στην πραγματικότητα λιγότερο από 1%. Τα ασπράδια των αυγών μπορούν να γίνουν ομελέτες, ή να προστεθούν σε άλλα φαγητά για μια υγιή διατροφική ώθηση.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου